Yhdistys

 

 

Mikkeli-Seura tukee kotiseututyötä alueella monin tavoin osallistumalla yhteistyöhön eri tahojen kanssa sekä Kotiseutuliiton toimintaan. Seura antaa myös pyydettäessä lausuntoja viranomaisille. Vuokraamme Elomaan taloa monenlaisiin tapahtumiin tietyin edellytyksin. Keväisin järjestämme jo perinteiseksi muodostuneen vinkkisuunnistuksen, jossa kuvien ja vihjeiden perusteella haetaan kohteita Mikkelistä. Tuotamme historialliseen Mikkeliin ja kotiseututoimintaan liittyvää materiaalia ja myymme sitä.

Harrastaja-arkeologit on v. 1988 perustettu Mikkeli-Seuran itsenäinen jaosto. Puheenjohtajana toimii Helena Partanen, johon jaoston toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä. Puhelin 0440 360 417.
Sähköposti: heleena.partanen(at)gmail.com

Mikkeli-Seura tarjoaa jäsenilleen ainakin kaksi suurempaa jäsentapaamista vuodessa, joissa kuullaan asiantuntijaluentoja Mikkelistä kotiseutuna, kulttuurihistoriallisista tai muuten kiinnostavista aiheista. Sen lisäksi yhdistys pitää näyttelyitä sekä järjestää retkiä ja muita jäsentapahtumia. Näissä tapahtumissa yhdistys myy omia tuotteitaan.

Mikkeli-Seuran jäsenet saavat seuralta postia säännöllisesti. Kokouksiimme kutsumme mielenkiintoisia puhujia ja alan asiantuntijoita ja järjestämme vuosittain monipuolista ohjelmaa. Jäsenten omat kuvat, kirjoitukset tms. ovat hyvin tervetulleita seuran nettisivuilla julkaistaviksi. Jäsenemme myös vaikuttavat seuran toimintaan näin halutessaan. Jäsenmaksu on 15 €.

vinkkisuunnistaja

Vinkkisuunnistaja perinteisellä 9-rastilla

Tervetuloa mukaan! Voit liittyä jäseneksi yhteystietolomakkeen kautta, tai laittamalla sähköpostia mikkeliseura (ät) gmail.com. Saat paluupostia seuran sihteeriltä lähiaikoina.

Seuran pj: Leena Hangasmaa, vpj Helena Partanen, sihteeri: Kaisa Voutila

Mikkeli-Seuran säännöt

Mikkeli-seuran toimintakertomus vuosi 2019

Mikkeli-Seuran toimintasuunnitelma vuodelle 2021

EU-tietosuoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *