Tuotteet

Mikkeli-Seura myy kirjoja, korttisarjaa, Sprengtportenin manööverikarttaa sekä pinssejä. Tuotteita voi tilata seuran taloudenhoitaja Anneli Niskaselta sähköpostilla anneli.niskanen(at)surffi.fi tai soittamalla 040 519 0881. Tuotteita voi ostaa myös Elomaan talolla yhdistyksen tilaisuuksissa, ja joiltain osin Mikkelin museoista.usmala

UUTUUS! Helmi Usmala: Piirsin Mikkeliä. Vuonna 1984 Helmi Usmalan Mikkeli-piirroksista julkaistun suositun kirjan painos on ollut vuosikaudet loppu. Nyt kirjasta on otettu uusintapainos. Hinta 15 euroa.

mennyttamikkeliasm

Kuvateos ”Mennyttä Mikkeliä etsimässä”

Mikkelin Postimerkkeilijät ry:n ja Mikkeli-Seura ry:n yhteistyönä toimittama kuvateos ja tiivistetty
historian tietopaketti alkaa vanhimmasta tunnetusta Mikkeli-kortista ja päättyy talvisotaan.

Hinta 40 euroa. ALE!! 30 euroa.

murtotietoja

Näköispainos Aleksanteri Rytkösen Murtotietoja Mikkelistä

Lue millaista oli elämä Mikkelissä vuonna 1912. Esittelyssä kaupungin kaupat ja yritykset, matkailukohteet ja historia!

Näköispainos on myytävänä Mikkeli-Seuran lisäksi mm. kaupungin

taidemuseossa. Julkaistu uudelleen 2010.

Hinta 17 €/kpl Mikkeli-Seuran jäsenet  (normaalihinta 20 €/kpl). ALE! 15 euroa

lemmityt

Hillevi Vesterinen: Lemmittyjen leposijat.

Tarinallinen opas Mikkelin pohjoisesta vanhasta hautausmaasta.

Julkaisuvuosi 2005.

Hinta 15 € . ALE! 10 euroa!

kortitMaakunta-arkiston alkuperäispiirustusten mukaisia rakennusten julkisivuista tehtyjä kortteja. 5 erilaista korttia.

Hinta 50 snt/kpl.

Sprengtportenin

Julistekokoinen Sprengtportenin manööverikartta kuvaa entistä Mikkelin kirkonkylää 1775-1776.

Lähteenä käytetty Ruotsin sota-arkiston karttaa vuodelta 1798 (Adlersparren kokoelma).

Valmistusvuosi 1995. Julisteen suunnitelu mainostoimisto Aalto Oy, valmiistusvuori 1995.  Kartta kahtena versiona paperin paksuudesta riippuen. Hinta 5 €/ohut, 10€/paksu.

pinssiKorvalusikka-pinssi. Pinssin mallina on käytetty Tuukkalan rautakautisen kalmiston kaivauksissa löytynyttä korvalusikkaa. Hinta 5 euroa. Seuran jäsenille 1 kpl ilmaiseksi.

Lisäksi myynnissä Mikkelin kaupungin ja maalaiskunnan historiakirjoja:

Erkki, Kuujo, Entisajan Mikkeli. Mikkelin kaupungin vaiheita 1838-1917, 10

Muuttuvaa Mikkeliä. Mikkelin kaupungin historia II 1918-1986, 12

Mikkelin maalaiskunnan kirja (Toim. Teppo Vihola), 12

Matti Turunen, Yhteistyöstä yhteiseen kuntaan. Mikkelin maalaiskunta ja Mikkelin maaseurakunta 1989-2000, 15 .

Yhteispaketti, jossa kaikki neljä yllä mainittua teosta  40 €